top of page

BUSINESS COACHING

Waarom voor ons kiezen?

 Meer dan 20 jaar ervaring in ondernemingen

 Een team van gecertificeerde coaches

 Een efficiënte werkwijze die u helpt uw doelstellingen te bereiken

 Een gepersonaliseerde coachingstraject afgestemd met uw behoeften

WAT IS COACHING?

Coaching is een partnership met de klant, onderdeel van een creatief en reflectief proces dat de klant inspireert om zijn of haar persoonlijke en professionele potentieel te optimaliseren.

Coaching is mensen helpen datgene te worden waartoe ze in staat zijn.

Anchor 1
nos programmes

ONZE PROGRAMMA'S

Doelgroep: CEO, Directie HR, Communicatie, Verkoop, Marketing, Onderzoek en Financiën. ​ Of het nu gaat om vertegenwoordigers van organisaties, bedrijfsleiders of hoger management, wordt de coach steeds meer gebruikt als gelijkwaardige partner voor reflectie en ondersteuning.

Teamcoaching is de geleider tussen management en medewerkers. Emotionele en menselijke relaties liggen aan de basis van de meeste problemen in een bedrijf. Men begrijpt het belang en de meerwaarde van externe coaching inzake communicatie en conflictbeheer.

De coach schept de voorwaarden die de ander in staat stellen zijn perceptie van de dingen te veranderen. Een visualisatie van het heden onder invloed van vroegere paradigma's, zoals onderwijs, scholing, cultuur, etc...

DISC is als instrument breed toepasbaar, bijvoorbeeld binnen teams en organisaties, in het leren kennen van jezelf en de ander, bij het begeleiden van individuen en bij werving en selectie procedures.

Anchor 4

ONZE REFERENTIES

"Stefaan een echte aanwinst binnen ons bedrijf. Zijn coachende en pedagogische vaardigheden helpen onze teamleden om een betere versie van zichzelf te worden. Dag in dag uit bedient Stefaan elk teamlid van nieuwe inzichten. Dankzij zijn bijdrage nemen onze teamleden hun deel van de verantwoordelijkheden op zich en voelen zich zekerder. Voor ons als bedrijf betekent dit dat onze mensen gelukkig zijn in hun werk, verantwoordelijkheid nemen voor wat ze doen en bijgevolg per definitie beter presteren."

Emma Germano

Country Manager

Creditsafe Belgium NV

bottom of page