top of page

STOPPEN MET ROKEN in 4 SESSIES

Misschien ben je op deze pagina terechtgekomen omdat je een beslissing hebt genomen. Je wil definitief met roken stoppen. En je hebt besloten om dat nu te doen, niet volgende maand of over twee maanden of volgend jaar. Je wilt meteen en voor altijd definitief stoppen,.

 

Je hebt misschien al verschillende keren geprobeerd te stoppen, maar had geen succes. Ofwel ging het gewoonweg niet ofwel ben je hervallen… Ik stel je gerust, je bent niet alleen. Denk niet dat je geen wilskracht hebt. Die heb je wel en dat bewijs je iedere dag. Wilskracht is één factor maar niet de enige. Roken is een verslaving.

 

Als je beslist hebt om met roken te stoppen, is het belangrijkste probleem dat je je oude gewoonte moet loslaten en dat je op een totaal andere manier naar sigaretten moet kijken.

 

Een dergelijke verslaving en die jarenlange gewoonten doorbreken is een echte uitdaging. Het is dus tijd om een sterkere aanpak te proberen! Tijdens 4 hypnosesessies zal ik je onderbewuste rechtstreeks aanspreken om die slechte gewoontes te herprogrammeren en je uit je verslaving te halen.

HYPNOTHERAPIE HELPT!

De hypnotherapie is wellicht de beste manier om met roken te stoppen. Je moet natuurlijk wel echt willen stoppen en vastbesloten zijn om te slagen. Als je voor hypnose kiest, moet je er ook mentaal klaar voor zijn. Zorg ervoor dat je voldoende gemotiveerd bent om voor jezelf te stoppen.

 

Stoppen met roken is een stappenplan dat we samen opstellen en waarbij je gevolgd wordt. Je zult er dus beslist niet alleen voor staan. 

KAN JE DOOR HYPNOSE ECHT STOPPEN?

Dankzij de hypnose kom je in een diepe staat van ontspanning. Je geest staat wijd open voor veranderingen en door de sterke, doelgerichte suggesties van de hypnotherapeut veranderen je denkpatronen en je gedrag in verband met roken. Die suggesties richten zich, net als subliminale boodschappen, direct tot je onderbewustzijn. 

Na de sessie ben je er misschien niet “bewust” van, maar ze staan wel in je “onderbewustzijn” gegrifd. Ze beïnvloeden je onweerstaanbaar en helpen je specifieke (juiste) keuzes te maken.

 

Belangrijk! De hypnotherapie biedt geen mirakeloplossing met onmiddellijk resultaat. Voor kleine rokers is één sessie dikwijls al genoeg voor een goed resultaat. Verstokte rokers hebben evenwel verschillende vervolgsessies nodig. Vandaar is er een stappenplan. Doorgaans zal een zware roker 4 sessies nodig hebben om definitief te stoppen.

 

 

Een hypnosebehandeling wil het voor je mogelijk maken om je verslaving onder controle te krijgen en definitief met roken te stoppen. Dat is het uiteindelijke doel!

Na elke sessie zal het effect van de hypnose sterker worden en onvermijdelijk op je hersenen beginnen in te werken om de automatismen te herprogrammeren.

 

De hypnotherapie is een van de succesvolste manieren om met roken te stoppen. 

Juist omdat de meeste mensen die het geprobeerd hebben, erin geslaagd zijn om in enkele weken te stoppen, is de methode een groot succes geworden.

Door hier te zijn heb je de eerste stap naar verandering gezet. Zet nu de volgende stap naar een beter leven en neem contact op.

  • eenmalige sessie : 85 € (+/- 90 min)

  • pakket van 4 sessies : 300 € (hetzij 75 € per sessie)

    • 1 voorbereidingsessie + 1 hypnosesessie (*)

    • 3 hypnosesessies gespreid over +/- 3 weken (**)

    • audiopakket voor zelfhypnose inbegrepen, te beluisteren tussen de sessies

  • *   voorbereidingssessie + hypnose : +/- 90 min

  • ** duurtijd van één sessie : +/- 60 min

Ancre 1
bottom of page