top of page

ZELFVERTROUWEN

Ken je dat gevoel dat je mensen niet aanspreekt door je gebrek aan zelfvertrouwen? Of dat anderen telkens weer met de lauweren gaan lopen? 

Gevoelens van laag zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld zijn dikwijks diepgeworteld in het onderbewustzijn en beïnvloeden onze gedachten, onze gevoelens en onze handelingen.

 

Het goede nieuws is dat verandering niet moeilijk hoeft te zijn en geen maanden duurt. Alleen al door dit te lezen heb je een eerste stap gezet om je beter te voelen. Hypnotherapie helpt voor een groter zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld!

 

Ons zelfbeeld en zelfvertrouwen zijn een direct gevolg van onze erfenis uit het verleden, van onze opvoeding en de omgeving waarin we zijn opgegroeid. Belemmerende gedachten liggen aan de basis van een laag zelfbeeld of een gebrek aan zelfvertrouwen.

HOE WERKT HYPNOSE VOOR JE ZELFVERTROUWEN?

De hypnotherapie kan je helpen om de persoon te worden die je wilt zijn, om de dingen te doen die je wilt doen en om je geweldig te voelen als je ze doet. 

 

Hypnose is de krachtigste therapie om je te helpen je zelfvertrouwen te verhogen omdat ze de menselijke verbeelding op een zeer effectieve manier aanwendt.

De hypnotherapeut brengt je in een staat van diepe, geconcentreerde ontspanning. In die toestand worden je hersenen veel gevoeliger voor subliminale boodschappen. De hypnotherapeut richt zich direct tot uw onderbewustzijn en zal, via sterke en doelgerichte suggesties, uw onderbewustzijn “herprogrammeren” en de belemmerende gedachten neutraliseren.

Door hier te zijn heb je de eerste stap naar verandering gezet. Zet nu de volgende stap naar een beter leven en neem contact op.

  • eenmalige sessie : 85 € (+/- 90 min)

  • pakket van 4 sessies : 300 € (hetzij 75 € per sessie)

    • 1 voorbereidingsessie + 1 hypnosesessie (*)

    • 3 hypnosesessies gespreid over +/- 3 weken (**)

    • audiopakket voor zelfhypnose inbegrepen, te beluisteren tussen de sessies

  • *   voorbereidingssessie + hypnose : +/- 90 min

  • ** duurtijd van één sessie : +/- 60 min

Ancre 1
bottom of page